Divisions

PERFORMANCE MATERIALS

“Sonsuza kadar genç kalan klasikler” Amacımız tekrar tekrar kendimizi yeniden yaratmak ve kendimizi tekrar tekrar sorgulamak ve geliştirmek. Çünkü ayakta durmakta aslında geriye doğru gitmek demektir.

İlerleme ve daha fazla gelişme eğlencelidir. Bu yüzden 'sonsuza kadar genç kalan klasikler' de işimizin tadını çıkarmak ve geleceğimizi aktif olarak şekillendirmek anlamına gelir.

İşimize bir örnek 1,3-butadiendir. Başlangıçta, esas olarak lastik endüstrisi için üretiliyordu ve kömüre dayanıyordu. Yıllar geçtikçe kömürün yerini petrol aldı. Aynı ürünler, çok katmanlı borularda ve 3D baskı gibi yeni uygulama alanlarında kullanılmaya başlandı.

'Sonsuza kadar genç kalan klasikleri' ile Evonik'in büyümesine de katkıda bulunuyoruz. Bugün ve yarın yaşamı iyileştirmek için Kimya'nın ötesine geçmek" amacını destekliyoruz.

Birçok modern uygulamanın temeli olarak klasiklerimiz dünyayı biraz daha iyi hale getiriyor. Örneğin, ITDA surfaktanların temizleme gücünü arttırır. Potasyum hidrojen karbonat, kekleri çok daha az sodyumlu hale getirirken, FAVOR® süper emiciler bebekleri tüm dünyada kuru tutmaya devam eder.